Inno-MT årsdag

Den 14. juni afholder Innovationsnetværk for Miljøteknologi årsdag for medlemmer, virksomheder og offentlige aktører i Torvehallerne i Vejle

På årsdagen samler vi Danmarks mest innovative virksomheder og aktører inden for miljøteknologi til en begivenhedsrig dag med faglige diskussioner, oplæg fra keynote speakers, workshops og meget andet.

Årsdagen bliver skudt i gang med valg til styregruppe og præsentation af Inno-MT, hvor både nye og nuværende medlemmer får mulighed for at lære netværket endnu bedre at kende.

På dagen vil der desuden være workshops i 4 spor, hvor du kan møde forskellige udfordringsejere, som kort præsenterer deres miljøteknologiske udfordringer inden for Inno-MT’s fokusområder og du får lejlighed til at udvikle ideer og finde aftagere, hjælp og partnere. Workshoppen lægger op til udveksling af ideer og løsninger, med udgangspunkt i efterspørgsel.

Derudover arrangeres der B2B matchmaking, hvor du får mulighed for at møde potentielle forretnings- og samarbejdspartnere, som bliver matchet med dine ønsker og interesseområder.

Sideløbende med dagens aktiviteter, kan du møde innovationsnetværk og relevante aktører inden for dansk erhvervsfremme, bl.a. Innovationsnetværk Femern Bælt, CLEAN, Innovationsagenterne og Eksportforeningen.

Årsdagen bliver rundet af i Torvehallernes smukke lokaler, hvor Inno-MT byder på drinks og smagsprøver af udsøgte delikatesser, som vil pirre dine sanser.

Vi glæder os til at se dig til en interaktiv og lærerig dag!