Kortlægning skal skabe synergi

Net-Sights er et projekt, som skal bidrage til at kortlægge alle danske aktører, der arbejder med bæredygtig produktion. Virksomheder, forskere og organisationer samles i én og samme database, så samarbejde kan skabes på tværs og ny synergi kan opnås.

Den 30. oktober 2015 afholdes et kick-off arrangement, hvor folkene bag Net-Sights viser hvad projektet har lavet indtil videre, samt sætter ord på, hvad Net-Sights konkret kan bruges til i fremtiden:

  • Hvordan kan man identificere ideelle samarbejdspartnere?
  • Hvordan kan man kortlægge det industrielle landskab?
  • Hvordan kan man kortlægge erhvervslivets vej mod en mere bæredygtig produktion?

ALLE KAN VÆRE MED

Net-Sights er en gratis og åben platform til at understøtte bæredygtig produktion i Danmark. Platformen vil bruge store mængder data og avancerede relationelle analyser for at give netværket indsigt. Gennem disse indsigter vil platformen gøre det lettere at identificere samarbejdsmuligheder mellem organisatoriske enheder og mellem danske virksomheder. Data præsenteres i brugervenlige visuelle opsætninger, der gør det let at finde de oplysninger, der er relevante.

KICK-OFF

Industriens Fond og Danmarks Tekniske Universitet (DTU) står bag Net-Sights og sammen med partnerorganisationerne State of Green og CLEAN afholder projektet nu en kick-off hvor projektet fortæller om nye måder til at identificere samarbejdspartnere og kollektivt besvare spørgsmålene ovenfor.

Arrangementet afholdes i København, fredag ​​30. oktober, og starter klokken 09:00. Nedenfor findes mere information, samt muligheden for at tilmelde sig.