Smart Trolley-projektet ruller videre

Det blev til en snak om indkøringen af en ny direktør, om de løbende udfordringer, som præger udviklingen af nye teknologier og den udfordrende overgang fra teori til praksis.

Ny direktør på plads til næste fase

På ledelsessiden gav Niels Nielsen d. 1. februar stafetten som direktør videre til den mere markeds- og salgsorienterede, Jørn Christensen, som således har fået til opgave at bringe Smart Trolleyen tættere på markedet og få gang i salget af det færdige produkt. Jørn har en baggrund som direktør for Epoke og har mange års erfaring med salg, men har ligeledes været i sit es under de praktiske tests af produktet.

”Det er et super godt team, og nogle rare mennesker.
Vi tager alle et medansvar og deler både op og nedture!”

Tilpasning og tilretning

I forhold til udviklingsprocessen har man haft held med at kunne bruge mange af de beregninger, man har lavet i de omfattende teoretiske faser op til det praktiske produkt stod klar til test. Det har derfor kun været nødvendigt med meget små ændringer i overgangen fra idé til den første prototype af Smart Trolleyen stod klar. Man har dermed kunne bruge tid og ressourcer på at rette skarpt ind og stille specielt fokus på funktioner, som kan støtte ansatte i det offentlige og private erhvervsliv, som er specielt udsatte i deres virke.

Test test og flere tests

Trolleyens udholdenhed er i særlig grad blevet testet til bunds over de seneste måneder. Det har været vigtigt for direktør Jørn Christensen at kende produktets grænser, og at man er helt klar over hvilke tekniske områder, der har brug for at blive styrket. Jørn har derfor selv brugt mange timer på at stress-teste Smart Trolleyen i praksis og har endda været oppe på ture over 25km, alt sammen for personligt at kende produktets grænser.

”Det er vigtigt, at man hele tiden afstemmer produktet med virkeligheden, men så længe man har styr på grundelementerne i produktet, er det muligt løbende at lave de rette ændringer – Get the basics right!”

Ned med prisen og fokus funktionaliteten

Smart Trolleyen står i dag med en basisplatform, som er gennemtestet. Man har derfor øget fokus på kost- og funktionalitetsminimering til fordel for både producent og potentielle købere. Jørns indstilling til Smart Trolleyen er enkel; den skal kunne udføre den pågældende opgave til perfektion, hverken mere eller mindre, og det skal afspejle sig i prisen til begge parters vinding. Derfor har man lavet produktet modulært, og Smart Trolleyens funktioner kan i dag tilpasses et væld af opgaver inden for løft og transport – til støtte for arbejderen med mange gentagelser af samme type arbejdsopgaver.

Med en løftehøjde på 90cm, en lasteevne på hele 150 kg, en batterilevetid der rækker ud over 25 km samt hjul med punkterfri softskum, har Smart Trolleyen en helt unik mobilitet.

Tilklippet